torsdag den 6. januar 2011

VIPP

Jeg har altid sukket efter en VIPP skraldespand til vores badeværelse. Og nu har jeg fundet en hvid på DBA, (ville egentlig have en sort, men nu gå efter hvad pungen kan holde til) men her er mit spørgsmål til jer...

Der nogle små rust pletter på den, der hvor pedallen sidder. Man kan tydelig se det, men tror Iat man kan lakere dem væk på en eller anden måde?

3 kommentarer:

 1. Uh, jeg elsker mit lille VIPP-sæt til badevær. og er superglad for det. Du kan måske spørge i Magasin eller andre steder, hvor de forhandler VIPP(men du vil selvf. godt vide om det kan repareres, inden du køber...). Hvor dyr er den? Ellers kan du jævnligt tjekke nettet - synes jeg falder over tilbud på den (ind i mellem).

  SvarSlet
 2. Hej Beam
  Jeg har fundet den på DBA, til 200 kr., men ville rigtig gerne have rust pletterne væk. Må forbi det lokale byggemarked og høre hvad jeg kan gøre ;o)

  SvarSlet
 3. ^åh, det var godt nok et godt tilbud. Jeg ville nok slå til.

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...