lørdag den 8. januar 2011

S + R

Jeg har fundet disse søde bogstaver i min lokale TIGER til 20 kr. stk. De symbolisere forbogstavet på mine drenges (marsvin) navne. Jeg har efterfølgende også købt et M, som også er forbogstavet på mit afdødet marsvins navn.

6 kommentarer:

 1. Vidste ikke du har marsvin, har dog godt spottet et bur på et af dine billeder. Må vi ikke se dine 'svin' :) ? Jeg har selv 2 stk og synes det er nogle fantastiske dyr

  SvarSlet
 2. Hej Cille

  Jo, jeg har altid haft marsvin i mit hjem. Nu har jeg to drenge (en teddy og en sheltie). Jeg ligger helst ikk private billeder på min blog, da den kun handler om boligindretning. Men vi kan da tage en snak via email ;)

  SvarSlet
 3. Det er bare helt i orden. Jeg har selv 2 tøser. Den ene er en blanding af en teddy og en rosetta, og den anden er en langhåret. Den langhårede har vi kun haft i en lille måned da vi desværre mistede en af lungebetændelse. Hun var lige blevet 3 år så det var alt alt for tidligt - puhh det var hårdt. Går det ellers fint nok med at have 2 hanner sammen? Har hørt det godt kan være vanskeligt

  SvarSlet
 4. Jeg havde probelmer med dem i starten. Min sheltie er en lille måned ældre end min teddy. Så han var storebror med stort S. Den lille måtte alt ved ham. Indtil den lille blev kønsmoden. Så kunne de ikke sammen mere, og jeg havde næsten opgivet håbet om at kunne sidde med dem begge. Men så en dag fandt de hinanden, og nu i skrivende stund leger de rundt på gulvet og hygger med hinandne.
  Jeg mistede mit gamle marsvin M efter at have haft ham i to år. Jeg hentede ham på et dyreinternat, så jeg ved ikke hvor gammel han blev. Han havde maven fuld at kræft, og måtte aflives. Det er halvandet år siden nu, men det er stadig smadder hårdt.

  SvarSlet
 5. Yes, dem har jeg også med mit eget og Mandens initial. Det er i øvrigt magneter, men de er ikke specielt gode.

  SvarSlet
 6. Hej Beam
  Ja, jeg vidste også godt at der er magnet i dem, men synes de er finere på vores hylde i stuen ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...