søndag den 7. februar 2010

Tapet på badeværelset

Jubii, jeg har fået lov til at tapsere vores ene væg i badeværelset ! Vi er så "heldige" at have hvide fliser ca. 2 meter op på alle vægge. Synes selv vi er sluppet meget godt fra indretningen derude, men synes aldrig at vores badeværelse trænger til en kærlig hånd.

Derfor vil jeg tapsere bagvæggen i badeværelset, altså den først væg man ser når man går ind. Kunne godt tænkt mig noget ala den tapet som er vist på billedet, men er ikke helt sikker.

Overvejer i øvrigt også et sort badeforhæng (ja ville da aller helst ha haft en rigtig bruseniche !!), og sidst men ikke mindst, så elsker jeg sjove detaljer, ikke synlige, men sjove detaljer. Derfor kunne jeg godt finde på at male sort tavlelak på forsiden af vores lille skab under vasken. Så kunne folk skrive en lille hilsen.

Vi har jo lovet hinanden at vi må leve med det badeværelse vi har, til vi er færdige med resten af lejligheden (og banken i øvrigt ringer og spørger om vi ikke skulle tage et møde om et forbrugslån !!)

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Vi har selv tapet på badeværelset og er så glade for det. Send mig en mail på malenejahn@hotmail.com hvis du kunne tænke dig at se et billede.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Ej det vil jeg meget gerne se !!! :o) :o)
  Sender en mail afsted med det samme !
  - Og forresten tak, det er sødt af dig !

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...