lørdag den 20. februar 2010

Sort badeforhæng

Jeg har lige bestilt dette sorte badeforhæng, Hilton hos Dynefabrikken, til 79 kr. og med vægtbånd i bunden. Nu håber jeg at det kan sætte prikken over i'et i badeværelset !

2 kommentarer:

 1. Tillykke med dit badeforhæng. Det er flot selvom jeg på ingen måde kan anbefale dit ønske til nogen andre. Om 14 dage er det gråt og trist at se på. Sorte badeforhæng og det danske vand går slet ikke i spænd. Stort set alle andre farver - især hvid - spiller flot med nævnte problem.
  Må jeg anbefaler et Miljøvenligt badeforhæng som har alt det dit ikke har. Og så oveni købet i 20-30 størrelser, så de passer i ethvert badeværelse. Læs mere på www.badglad.dk
  VH Iben

  SvarSlet
 2. Hej Iben

  Jeg ved ikke om du har set hvilken dato jeg har skrevet dette indlæg (!), men vores badeforhæng er absolut stadig sort, og stadig meget smukt. Dette kunne måske være at dit vand indeholder en del kalk, som sætter sig på forhænget?
  Jeg kan 100% stå inde for et sort badeforhæng, og mere end 100% stå inde for at vores IKKE er blevet gråt eller på nogen anden måde har msitet farve.

  Iøvrigt gør vi hvad vi vil hjemme hos os, og hvis det skal være et sort badeforhæng, så skal det være sort ;o)

  Men tak for denne kommentar, håber du i fremtiden vil følge mig på bloggen her ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...