tirsdag den 26. januar 2010

Køkken

I et gammelt nummer af Boligmagasinet fandt jeg idéen med at sætte alle ens køkkenting i et fad på køkkenbordet. Jeg gik straks på jagt i kælderen, og fandt dette fad, som jeg malede sort, og vupti, synes pludselig at køkkenet ser mere stilet og rent ud.

I sidste uge fik vi sat sort mosaik sten op over vores køkkenbord, og synes virkelig at resultatet er blevet så flot, nu har vores køkken fået et lidt restaurant look. Uret er fra Bahne.

4 kommentarer:

 1. Hvor længe siden er det, at du har købt uret? :)

  SvarSlet
 2. Hej hej :o)

  Sidste gang jeg var i Bahne, havde de stadig uret, så jeg tror ikke at det er noget de udgår med :o)
  Held og lykke med at finde det.

  SvarSlet
 3. Hej! Må man spørge hvad i skulle give for at få sat de sorte fliser op? Både i fliser og i arbejdsomkostninger? Mvh Kristine

  SvarSlet
 4. Hej Kristine

  Vi har givet ca. 300 kr. for alle stenene (2 pakker) i Silvan. Hold øje med deres tilbud, for det var da de var sat ned vi købte dem.
  Vi fik en god kammerat til at sætte dem op, jeg ville ikke turde selv, da de skal sidde HELT lige, man ser tydeligt hvis de sidder skævt.

  Mvh. HOME sweet HOME

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...