onsdag den 20. april 2011

Bang bang... Mig i *****


Den opmærksomme læser VED at jeg er imod alle kemikalier som er testet på dyr, men nu havde jeg prøvet alt overfor vores ovns fastbrændte madrester, og vores badekars kalk pletter, også gav jeg op.


Nu prøvede jeg at købe den populære Cillit Bang, og... Hvor har jeg hidset mig op over det mange gang, for det hjælper jo IKKE !! Som i SLET IKKE. Der står at man kan spray 3 gange ved ekstrem vanskelige pletter, og lade det sidde i et minut. Det har jeg så gjort, og alle pletter sidder der endnu.

3 kommentarer:

 1. Puha, så er det svært... jeg har nemlig nogle få gode resultater... men har også kun brugt det til fedt, -ikke til kalkpletter... men det gamle ovn-vindue kan den nu heller ikke klare, så jeg er heller ikke ovenud begejstret... og så lugter det fælt :/
  Har du mon prøvet citron eller eddike ?? det skulle være godt mod så meget ;D

  SvarSlet
 2. Til din ovn ved jeg ikke, måske ovnrens, men til vanskelige kalkpletter bruger jeg klinkerens. Det kan købes i de fleste byggemarkeder. Det er en smule dyrt, men jeg blander det op med vand i en sprayflaske, og så er der til rigtig lang tid.

  SvarSlet
 3. Hej My Box Of Buttons, ovnvinduet er fint fin, men det er mere de fastbrændte madrester i selve ovnen, de sidder der desværre endnu... Grr...
  Og jeps, det lugter nemlig ikke særlig godt, og har virkelig dårlig samvittighed over at have købt sådan et produkt, for mon ikke det er blevet teste på dyr......?
  Må igang med citronsyre, for det har jeg ikke prøvet ;o)
  _______________________________________
  Hej Skovfeldt, ovnrens hjæler NADA... Har prøvet det flere gange, og intet hjælper... Desværre. Klinkerens... hmm... det må jeg ud over have ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...