torsdag den 28. oktober 2010

Nye toiletFør

Nu - Og uden skår i cisternen !

Det eneste minus er at jeg må i gang med malingen på fliserne igen, for det nye toilet er lidt smalere.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint :) Skal der også ske noget med gulvet?

  SvarSlet
 2. Hej Annette

  Nej, guvlet fejler ikke noget, toilettet hænger på væggen, så der er ikke sket noget. Men på længere sigt, jo så skal der ske noget med gulvet ;o)

  SvarSlet
 3. Hehe, det var nu ikke det jeg tænkte på. Synes bare at resten af jeres badeværelse er blevet så fancy, men det kan man ikke just sige om gulvet ;)

  SvarSlet
 4. Nej, det har du ret i, men vi er ikke interesseret i den helt store renovering, så vi renovere blot "overfladen". Jeg ville super gerne male gulvet sort, men det er min kæreste desværre ikke med på, plus at det skulle ikke holde så godt i længden ;o)

  SvarSlet
 5. Kan sagtens forstå at i ikke gider det store. Det ville jeg heller ikke gide. Er glad for at de forrige ejer af vores lejlighed, har gjort vores badeværelse super lækkert :P

  SvarSlet
 6. Ja, det må være dejligt,men synes nu også at det er dejligt at man selv kan sætte sit eget præg på lejligheden ;o)

  SvarSlet
 7. Helt sikkert. Men de har ramt plet på badeværelset og køkkenet er også fint. Resten af lejligheden er pæn med stuk og det hele. Lige nu har vi bare mange blandende møbler, for det er min kærestes lejlighed og de fleste er hans møbler. Så har desværre ikke råd til at skifte det hele ud. Men vi skal ud og kigge på ny seng lørdag, jubii :D

  SvarSlet
 8. Man har heller ikke råd til at skifte alt ud, men tag lidt af gangen, der er f.eks. gået et år før vi har fået nyt toilet ;o)
  Held og lykke med sengen ! He he

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...