fredag den 28. maj 2010

ALTAN

Så er vi ved at være der med den altan ! Nu mangler vi kun min hængestol (den venter vi lige lidt med) og de to træ stubbe som pt. står til tørring hos en veninde.

Jeg har klippet det fjerde gardin i stykker og limet velcro på stykket og på vores bænk, så man ikke kan se det skal er under bænken, smart og praktisk !

P.s. Overvejer virkelig stadig sort gulv, specielt efter Erik Peitersen svarede på mit brev i det sidste nye BoligMagasin ;o)

3 kommentarer:

 1. Igen, det er slet ikke min stil, men hvor er det bare hyggeligt!
  Det er sjovt at se hvordan folk med en helt anden stil end ens egen indretter sig!
  Elsker især bordet... jeg havde bare gået efter et sort eller hvidt (eller et pink hvis jeg måtte) :)

  Jeg stemmer også for at gøre noget ved gulvet.. det er som om det ikke passer så godt ind med resten som er så nyrestaureret... glæder mig til at følge med! :)

  Mia M
  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej MiaMaria

  Tak for dine søde kommentarer, de varmer dejligt :o) Hi hi

  Du må da prøve dig frem med et bord som mit, det er egentlig okay nemt, og prøv da lige en pink farve, det vil jeg gerne se :o)

  Jeg skal lige have diskuteret færdig med kæresten omkring det sorte gulv, men jeg er nu også tændt på det ;o)

  SvarSlet
 3. Ha ha, jeg vil også gerne se et pink bord, men så længe jeg hverken har altan eller lov til at male nogetsomhelst pink, så bliver det nok ikke hos mig :)

  Jeg er nok lidt til køb-færdig løsninger :)

  Men du gav mig da lige inspiration til at lave et "sådan bor jeg" -indlæg... det er også sådan noget jeg selv synes kunne være spændende at se på andre blogs :)

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...