lørdag den 10. april 2010

Vertigo - fristende !!

OMG - en lækker side.... Vertigo... Hvis ikke det var fordi jeg er bange for at told-manden han fanger den, så havde jeg bestilt en kopi af EA gyngestol, til en sølle pris på 790 kr. inkl. fragt fra England ! Øv øv øv... Men lækker hjemmeside !!

8 kommentarer:

 1. Tror da ikke der ryger told på! Det er jo fra England og ikke USA :)

  SvarSlet
 2. Du må gerne købe kopier til dig selv i England. De har en anden lov om reproduktion end vi har i DK. Du må bare ikke sælge møblerne videre i DK, for når de er kommet til DK gælder den danske lov. Men køb til dig selv er helt lovligt. Se også Voga Furnitures hjemmeside.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Fragt fra England er da ikke underlagt told?
  Er spændt på at høre om dit kul i vandet:)

  SvarSlet
 4. Hejsa :)

  Har fulgt din blog et stykke tid nu, og nyder at læse dine indlæg!

  Hvis den der hjemmeside sender fra England, så kommer der ikke told på. Told kommer kun på når du køber fra lande udenfor EU. Tilgengæld skal der betales moms, men det er ret ofte med i priserne ligesom i DK :)
  Fandt lige denne side: http://www.it-borger.dk/lov-og-ret/e-handel-3/rettigheder-nar-du-handler-pa-et-udenlandsk-site/hvornar-skal-der-betales-told-og-moms

  Jeg plejer i hvert fald altid at kigge efter engelske webshops, så får man nemlig ikke en kedelig ekstra regning ;)

  Hilsen Ditte

  SvarSlet
 5. Jeg mener altså ikke at der kommer told på når det er fra England. Du skal bare holde dig inden for eu så slipper du :o)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle jeres indlæg, uha da da, I giver mig lidt at tænke over ;o) He he

  SvarSlet
 7. Der er ingen told fra England, som de andre også skriver :) Jeg har også overvejet den side en del gange efterhånden :)

  SvarSlet
 8. Hej Alexia

  Du sætter bare mere fut i mine tanker omkring sådan en stol... He he

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...