mandag den 2. maj 2011

H-J-Æ-L-P


HVORDAN FÅR JEG VORES BADEKAR RENT?


Vi er flyttet ind i en lejlighed hvor der har boet en bunke drengerøve inden, og de har ladet vandhanen stå og dryppe, og nu ser det sådan her ud.


Jeg har prøvet Vanish, citron syre, Coca Cola mm. Intet hjælper.


HJÆLP....


6 kommentarer:

 1. En pakke vatrondeller og en flaske eddikesyre: Fugt hver vatrondel med eddikesyre og beklæb badekarret med dem hvor snavset/kalken er. Lad virke en halv dags tid. HUSK gummihandsker! Det plejer i hvert fald at hjælpe her :)

  SvarSlet
 2. Hej Ida
  Tak for dit råd, det vil jeg straks prøve :o)
  Men fungere det også på emalje?

  SvarSlet
 3. Emaljen kan også være skadet, og så sidder skidtet desværre fast :(

  Sakset fra dr kontant:
  "Badekar
  Emalje, akryl, quaryl® (akryl/kvarts).

  Vask med vand og universalrengøringsmiddel. Brug eventuelt en fin (hvid) skuresvamp til fastsiddende rande, sæberester og lignende.

  Materialerne kan skades af skuremidler.

  Kalk i emaljerede badekar: Nogle emaljerede badekar kan skades af syrer (eddike, kalkfjerningsmiddel).Det er derfor bedst at holde kalken nede ved at tørre badekarret af efter brug - fx med et håndklæde.

  Hvis det alligevel bliver nødvendigt at bruge et kalkfjerningsmiddel, er det vigtigt at midlet ikke får lov at virke længere end højst nødvendigt. Vask grundigt efter med vand og universalrengøringsmiddel for at fjerne alle syrerester."

  Jeg ville prøve med skurecreme og slipol.

  SvarSlet
 4. Har du prøvet med en nano svamp? (kan bla købes i støvsugerhuse mm.) De kan tage næsten alt, bruger dem selv til rustpletter i min håndvask og kalkrender i mit wc

  SvarSlet
 5. Har du prøvet med en rustfjerner? Det kan være det der er tale om, hvis vandet bare har løbet nedad. Det skal tages på noget vat og ligge i en 10-15 min og derefter skrabes væk. Husk at læse på flasken om emaljen kan tåle det. Jeg bruger metoden til vores toilet, men det er en anden slags materiale jo.

  L

  SvarSlet
 6. Min veninde fortalte lige den anden dag, at fælgrens er RIGTIG god til at tage sådan noget...

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...