fredag den 19. november 2010

Planer med lejligheden part 3.

Om mange år, når der kommer små børn til, vil jeg egentlig gerne af med vores badekar. Problemet er økonomisk, det koster... Også er jeg absolut ikke god til at leve med rod.

Derfor fik jeg idéen at vil kunne anskaffe os en bordplade og ligge ovenpå badekaret. Armaturet skal rykkes ind i badenischen. Oven over badekaret vil vi hænge puslebord på væggen, så kan vi bruge "bordet" til at stille barnet på, plas til produkter til barnet, bleer mm.

Men dette projekt er selvfølgelig først om MANGE år ;o)

3 kommentarer:

 1. Hvor stor er jeres lejlighed ? :)Jeg tænker bare, hvis der er plads til at have børn der engang, må I da have goood plads :)

  SvarSlet
 2. God idé! Og jeg kan jo også sige som erfaren 3-børns mor at et badekar er altså et hit blandt de små... God weekend! Knus; Heidi

  SvarSlet
 3. Anonym; Vores lejlighed er tre værelset, på 85 kvm. :o) Så der er faktisk et børneværelse ud over vores soveværelse !

  Hallingstad; Ja, jeg mindes også at et badekar var super hyggeligt da jeg selv var barn. P.s. Dine Give Away er endnu ikke sendt, der har været en del arbejde, håber jeg når det nok først onsdag i næste uge. Den er pakket og ligger bare klar til afsendelse ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du har kigget forbi min blog, jeg håber inderligt at den er noget for dig, og at det bestemt ikke er sidste gang du kigger forbi ! Og endnu mere tak fordi du har valgt at sende en kommentar :o)
Velkommen til HOME Sweet HOME

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...