lørdag den 30. april 2011

En MIG aften


Lige hvad jeg trængte til. En MIG aften. Kæresten er sendt i byen, så derfor har jeg haft hele denne aften til at gå og hygge mig i, ALENE.


Jeg gik straks i gang med at give min små skamler lak, så er det nemmere at køre en våd klud hen over dem. En masse andre små ting er også blevet ordnet her til aften, dejligt når alting klapper.


Savner ham nu alligevel lidt...

En stige


Jeg har i mange mange år ønsket mig en stige til tøj og håndklæder. Nu ser jeg en i det nyeste BoligMagasinet, og endda til en billig pris af 249 kr. Men... Hvor skal jeg stille den? Jeg har bare ikke lige væggen den kan stå op af, og det er ikke plads vi har nok af på badeværelset... Stigen må vist blive ved drømmen...

fredag den 29. april 2011

Magasin holeren


Jeg er så glad for dem, nu mangler jeg bare et par ekstra da dem jeg har er HELT fyldte. Tror de vejer for meget til en hylde, men ellers kunne det være fedt at få dem på en hylde i soveværelset.


Nyt projekt - Entréen


Jeg har gået lidt og tænkt på at få lavet en ekstra hylde over vores bøjlestang, sådan til småting som vanter, huer mm.

torsdag den 28. april 2011

MILK


ÅRH hvor jeg ønsker mig denne MILK bordlampe rigtig rigtig meget. Kæresten synes det er fuldstændig sindssygt, men sød er den altså.


Meenn.... 995 kr. for en lampe... Kæresten har måske ret?...

lampen + tv-bordet = Gode DBA køb


Jeg elsker denne lampe, synes virkelig at det var et godt køb jeg gjorde mig der. En lille omgang hvid spray maling, og en hjælende hånd fra far, også virkede den.



Et andet godt køb er vores TV bord, som er fra Ilva, og købt til langt under halvpris igennem DBA. Synes det er et rigtig fint TV bord og lige vores stil. Stof kasserne under bordet er købt i Søsterne Grene.

onsdag den 27. april 2011

RUM for RUM


Det hedder den næste bog jeg skal have. Det er Mille Fly (Kendt designer fra Fra Skrot Til Slot) som står bag bogen. Tror bestemt at den lever op til mine HØJE forventninger :)


Den kommer i butikkerne i slutningen af maj.

tirsdag den 26. april 2011

Opdatering...


Dette lille bord bliver mit i morgen, det skal være sort, også vil jeg lille små sorte mosaik sten ovenpå, ligesom på vores lille skab til vores vinglas.


Min lille baby har fået det meget bedre. Hans kindtænder blev slebet ned i lørdags, også har den ellers stået på HIPP babymos med pæresmag blandet med vand, indtaget med sprøjte, de sidste par dage (doktorens ordre!). Lige pt. spiser han broccoli , så mors lille hjerte er glad igen.

lørdag den 23. april 2011

My baby


Der har manglet indlæg det sidste stykke tid, og kommer også til at mangle de næste par dage.


My baby, min skat, mit barn lider. Han skal til dyrlægen i dag, og desværre tyder alt at hans kindtænder er begyndt at vokse. Dem som kender til marsvin, ved at dette ikke er godt, og kan kun reddes ved at ligge dyret i nakose 1 gang om måneden, for at klippe tænderne ned, for er de én gang blevet klippet, skal de igen, og igen, og igen...


Jeg krydser fingre og sender ham alt min kærlighed, og håber at min kæreste kommer hjem med ham igen.

torsdag den 21. april 2011

ILVA - tips


Psst... I ILVA kan man få puder som ligner virkelig meget HAYs Dot puder i lækkert materiale, i gørn, lilla, gul mm. De er rigtig fine, og koster 249 kr. stk.

onsdag den 20. april 2011

Pyramiden


Så er den plantet, og står og suger til sig af solens stråler på vores altan. Bliver lækkert med friske krydderurter til vores sommermad.

Bang bang... Mig i *****


Den opmærksomme læser VED at jeg er imod alle kemikalier som er testet på dyr, men nu havde jeg prøvet alt overfor vores ovns fastbrændte madrester, og vores badekars kalk pletter, også gav jeg op.


Nu prøvede jeg at købe den populære Cillit Bang, og... Hvor har jeg hidset mig op over det mange gang, for det hjælper jo IKKE !! Som i SLET IKKE. Der står at man kan spray 3 gange ved ekstrem vanskelige pletter, og lade det sidde i et minut. Det har jeg så gjort, og alle pletter sidder der endnu.

tirsdag den 19. april 2011

Søsterne Grenes - skurer svampe


Jeg var lige en smut tur i Søsterne Grenes og se hvad jeg fandt dernede, skurer svampe med tilhørende holder til. Nu slipper jeg for at mærke stålet mod mine hænder (synes det er så ubehageligt).


Også kostede det kun 8 kr.

mandag den 18. april 2011

Krydderurte pyramide


Sådan en fandt jeg i den lokale Silvan, til 99 kr. I går kom der så job i, og fem forskellige krydderurter blev plantet. De hørte forresten med til pakken, sammen med joden.



I Tiger købte jeg disse pinde som jeg har stukket i joden, og skrevet på hvad der er hvad. Glæder mig til at se resultatet af mit lille projekt. Pyramiden står på altanen og suger til sig fra solens stråler.

søndag den 17. april 2011

Uld puder fra IKEA


I denne her uge var jeg en smut tur i IKEA, selvom jeg efterhånden har alt hvad jeg skal have derinde fra, røg disse fine uld puder med hjem. De kostede 40 kr. stk. og er rigtig fine på vores hvide spisebordsstole.

Adora brusehoved


I går fik vi dette brusehoved af mine forældre. Nu kan vi ENDELIG slippe for den håndholdte bruser, og slippe for et brusehoved der sprytter vand ud til alle sider. Det bliver så dejligt at få det op.

torsdag den 14. april 2011

Den sorte jern bakke


Den har fået sig en lille plads på vores badeværelse. Jeg er stor fan af at samle tingene på en bakke, det ser mere stillet og pænt ud, synes jeg.

onsdag den 13. april 2011

Forårs stemning


Jeg er så småt ved at være kommet i forårs stemning, det er dejligt. Man kan efterhånden dufte foråret i vinden.


Sidste år købte jeg disse zink krukker, som er beregnet til at hænge på væggen. De blev ikke sat op sidste sommer, og nu er jeg i tvivl om jeg egentlig vil have dem op og hænge. Nu mangler der en masse blomster, og mere varme selvfølglig ;)

tirsdag den 12. april 2011

Smukke blomster


Fra kæresten min... De har pt. stået i over en uge, i går klippede jeg dem ned, og stilte dem i en høj glas vase, det er rigtig fint.



Husk altid at have nye blomster i hjemmet, det er rigtig nok at man bliver mere glad ;)

BoBedre


For bare et år siden brød jeg mig ikke om BoBedre, det var dyre ting de vidste, og det tiltalte mig slet ikke. I dag har jeg fundet ud af hvor fantastisk bladet er. Der er så mange tips i det, og en masse dyrt og lækkert design man kan drømme om (og måske finde noget billigere, som ligner det...)


Dog er BoligMagasinet stadig min farvorit ;)

mandag den 11. april 2011

Skamlen


I lørdags fik jeg lige malet vores skammel i vores entrée, den trængte til en ny omgang maling. Jeg leder stadig efter en sort højglans kommode til vores entrée. Det er stort set umuligt...

lørdag den 9. april 2011

Ihhhhhhhhhhhhhhh altså


Her havde man lige udset sig den kommode yderst til venstre, også bliver annoncen på DBA fjernet, og væk er sort højglans kommode, og væk er min lille drøm om at have hentet den tirsdag... Nu roder jeg bare hele DBA igennem for en ny kommode i højglans...


Hvis der er nogen derude som brænder inde med sådan en kommode, så giv lige besked, jeg er MEGET frisk på at handle !

Min knappesamling


Har jeg vist jer min knappesamling? Det er ekstra knapper fra tøj igennem de sidste fem år... Jeg nænner ikke at smide dem ud, men jeg ved heller ikke rigtig hvad jeg skal bruge dem til. Så nu er det bare lidt ekstra pynt i hjemmet.


fredag den 8. april 2011

Kunne du fristes.....?


Jeg har forskellige ting og sager til salg, så jeg bl.a. kan få råd til nyt armatur til vores badekar. Derfor, søde læsere, hvis der er noget nedenunder I synes ser interessant ud, så klik blot på billedet... God fornøjelse!



For 100 kr.?



For 250 kr.?



For 60 kr.?



For 150 kr.?



For 170 kr.?

Frk. Flid - lager


Jeg fik jo at vide at det ikke ville være muligt, at købe Frk. Flid via nogen hjemmesider, eller andre butikker end Netto som kun har det som spotvarer en gang imellem.


Så nu er der købt rigeligt ind, i hvert fald til næste gang Netto vælger Frk. Flid som spotvarer!!

onsdag den 6. april 2011

små afhængig af DBA


Jeg er virkelig afhængig af DBA.... Synes det er så hyggeligt, at finde ting man mangler, og samtidig få solgt ud i det man selv har for meget af.


Denne kommode fra ILVA koster 400 kr., og den tror jeg vi skal have. Den vil være rigtig fin foran vores ny tapseret væg i entréen.

mandag den 4. april 2011

The dest vol. 2


På mit nye skrivebord står denne blomst som symbolisere mit afdøde marsvin. Det er dejligt at den står der, og sender mig gode minder. Her udover har jeg brugt min SEJ Design gummi krukke til kuglepenne, lineal mm.


I går brugte jeg det meste af min aften, på at sætte alle vores papirer i mapper, skøn fornemmelse at have styr på tingene.

søndag den 3. april 2011

The desk


Med tilsvarende reol er flytter ind hos os. Og jeg glæder mig til at få det brugt rigtig meget. Allerede nu er det dejligt at man kan sidde der med alle ens papirer.

lørdag den 2. april 2011

En godte fra NETTO


Jeg har fundet denne lampe i den lokale NETTO til 50 kr. Den står og pynter på mit nye skrivebord (som I nok skal få billeder af !) Jeg glæder mig så meget til at starte mine drømme uddannelse, lige her ved dette bord med den lampe.

fredag den 1. april 2011

DBA va. ILVA - bord til entréen


DBA - 300 kr.



DBA - 40 kr.



Trayla - Ilva - 559 kr.



Pinball - Ilva - 199 kr.



Kvadao - Ilva - 399 kr.



Dixi - Ilva - 849 kr.



Colin - Ilva - 699 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...