mandag den 31. januar 2011

Søsterne Grenes

I sidste uge fandt jeg disse pakker med sorte eleastikker, som jeg bare måtte have med hjem. Elastikkerne er brugt til et andet projekt, men selve "dåserne" i akryl, kan jeg da ikke nænne at smide ud. Jeg overvejer lidt at bruge dem til krydderier?

søndag den 30. januar 2011

VINDEREN AF HOME SWEET HOMES GIVEAWAY

Jeg fik min kæreste til at trække vinderen.

Og vinderen blev.....

Skriv en kommentar her på bloggen, med din adresse, så sender jeg din nye NOMESS æske til dig. (der er ikke nogle andre der vil kunne se kommentaren)

ZONE

Min kæreste kom hjem med denne frugtkurv med tilsvarende hvidløgsholder fra ZONE. Han havde gjort lidt af et kup, og købt dem begge for 199 kr. i Bahne. Jeg synes de er super flotte, og som I kan se, er hvidløgsholderen allerede taget i brug.

HUSK AT MIN GIVE AWAY SLUTTER I AFTEN KL. 20:00, DU KAN STADIG NÅ AT VÆRE MED

lørdag den 29. januar 2011

Nips på badeværelset

Jeg har gjort rigtig meget ud af at gøre vores badeværelse hyggeligt, og behageligt. Og ikke mindst lade det osse lidt af wellness. På vores vaskemaskine har vi dette stående.

Den sorte gummi krukke er fra Sej Design, og den kunstige blomst i, er fra IKEA. Den lille porcelænsdåse er fra Seletti, denne bruger vi til neglesaks osv. I baggrunden er det mit smukke DIY, som jeg bruger som holder til mine kamme.

Smykkerne - Hvordan?

Jeg har mine lang kæder hængende på små kroge i vores soveværelse. Men efterhånden er de ved at være godt fyldte. Kunne I have nogle foreslag? Jeg vil gerne kunne se sortimentet, så er ikke så meget for at ligge dem i en kurv.

fredag den 28. januar 2011

Sådan her ser min skærm ud PT.

Alt imens de danske drenge knokler derud af, sidder jeg og drømmer mig langt væk, nemlig ud i vores badeværelse. Jeg har en idé om at få det lavet her i foråret. Og jeg glæder mig.

Dørstopperne

Hjemme hos os har vi disse kedelige (og alle mands eje) dørstoppere som man efterhånden kan få i alle supermarkeder. Jeg kunne rigtig godt tænke mig dørstopperne nedenunder. Tror helt bestemt at manden vil synes det er UNØDVENDIGT. Men jeg ved nu snart ikke.

Dørstopper teknikshop.dk til 49 kr. stk.

Har jeg vist jer....

Vores gardiner? Vi har købt dem i IKEA, og har dem i begge værelser. Det er super dejligt om sommeren, da de holder lyset ude virkelig godt. Også kan jeg godt lide det enkle look.

Isdans 79 kr. stk. 100x160cm.

torsdag den 27. januar 2011

Lampen i soveværelse

I begge vores værelser har vi disse lamper fra IKEA hængende. De koster vist nok 25 kr. stk. og giver rigtig godt lys. Indtil videre hænger ledningen stadig sådan her i soveværelset. Og det er jeg bare ikke super god til. Sådan noget må gerne blive færdig når man går i gang, men sådan kan det gå.

onsdag den 26. januar 2011

Mere lampe



Vi har købt denne lampe i Føtex for små to år siden, men den irritere os efterhånden. Alle gæster blive rundtosset af den, da den laver striber ALLE vegne, og på det nye hvide bord kan de rigtig ses.

Egentlig har vi haft kig på en klassisk sort stof model, fra IKEA, men jeg kan jo ikke helt lade vær med at kigge på DBA, og her fandt jeg lampen nedenunder. Synes det er søde, og speciel.

BTC lampe 600 kr. på DBA










Nytårsfortsæt

Jeg er rigtig glad for at jeg stadig holder fast i mit nytårsfortsæt. Nemlig at købe nye blomster hver uge. Det er så dejligt friskt, og man bliver glad af at se på dem. Tror dog at det er sidste gange jeg købe dem i hvid.

De der lamper...

... Optager lidt tid hos mig for tiden. Jeg har været enormt træt af at vores gamle IKEA bambus lamper ikke gav nok lys i stuen.

Den lille bambus lampe er byttet ud med denne lille håndlavet glas lampe fra IKEA. Jeg købte den da jeg flyttede hjemmefra for mange år siden, og min mor har været så sød at gemme den, så nu er den kommet frem igen. Og vinder igen igen.

tirsdag den 25. januar 2011

Nyt projekt - lampen

Jeg er i gang med at spray male vores lampe. Efterhånden er jeg blevet ret god til det med en spary dåse (husker i starten at jeg sprayet for meget på, så malingen løb !!). Jeg er oppe på fire dage, jeg giver lampen morgen og aften, så jeg bliver 100% sikker på at malingen ikke løber.

søndag den 23. januar 2011

Ugens reklamer

Jeg har kigget på disse søde hylder i Føtex mange gange. Synes virkelig at de er søde, men hvor skal den hænge? Jeg er ikke typen der vil have alle væggene pyntet med billeder, hylder mm.

Fedt skind tæppe fra Bilka. Men er vild med det i sort/hvid (!), men har jo lige købt til soveværelset, og vi mangler sådan set ikke noget tæppe nogen steder. Og omvendt til det pris, kunne vi lige så godt investere i et ægte HAY.

Kæresten var over bevist om at jeg ville løbe direkte ned i Fakta når jeg så disse søde puder. Og det ville jeg også have gjort, hvis det ikke var fordi at knapperne er tyrkise. Ikke lige min farve.

fredag den 21. januar 2011

Sidste nyt !

Jeg overvejer kraftigt at læse til dekoratør på en online kursus, for derefter at søge en fysisk dekoratør elev plads. Efterfølgende vil jeg tage indretningskonsulent uddannelse, så jeg har en masse erfaring indenfor det krative fag. En masse tanker herfra.

Der er ikke rigtig sket noget nyt herhjemme, der er kommet en ny lampe som der er en elektriker der lige skal kigge lidt på. Men den er super fin.

Jeg holder stadig fast ved mit nytårsfortsæt med friske blomster i hjemmet :o)

onsdag den 19. januar 2011

Endnu en WANNABE

Jeps, i dag er vores nye lampe sendt til os fra Aalborg. Jeg glæder mig til at få den, og få noget nyt lys i stuen. Det er klart en WANNABE Verner Pantons Panthella.

Uret

I dag var jeg fordi Søsterne Grenes, og her fandt jeg dette søde lille ur, til 59 kr. Vi har pakket vores tidligere digital ur (se indlægget her) væk, for vi slukket altid for strømmen på stikkontakten, og efter udtallige gange (hvor uret virkede), begyndte det at resete til d. 1/1 kl 12 hver gang vi slukkede.

Synes det er lidt sødt.

mandag den 17. januar 2011

HOME sweet HOME giveaway - Nomess æske

Reglerne er som følger;

1 kommentar på dette indlæg + tilmelding som fast læser = 1 lod

1 kommentar på dette indlæg + tilmelding som fast læsr + et link til dette indlæg på din blog = 2 lod
1 kommentar på dette indlæg + tilmelding som fast læser + et link til dette indlæg på din blog + et billede af min GIVE AWAY på din blog = 3 lod

Konkurrencen stopper SØNDAG D. 30. JANUAR 2011 KL. 20:00
Sæt i gang :o)

lørdag den 15. januar 2011

Verner Panton

Denne lampe af Verner Panton AndTradition til 1999 kr. hos Designdelicatessen ØNSKER jeg mig !!

Den gamle brædpose

Jeg har i længere tid tænk t over hvad man kan bruge de gamle brødposer til. Indil videre er jeg kommet frem til, at jeg kunne bruge dem i vores toiletspand. For synes egentlig at det er syndt at smide dem ud?

Hvad bruger I dem til, eller smider I dem ud?

fredag den 14. januar 2011

Stemning....

... Fra vores nye spisebord. Den sorte bakke er Erik Bagger og en julegave, som endelig er kommet frem. Vasen er også Erik Bagger og en fødselsdagsgave.

Twister del 2.

Før - Husk at vi har levet uden spisebord i en lille uge

NU - Først synes jeg at det så stort ud, men tror det havde noget at gøre med at vi ikke har haft spisebord i en uge. Men nu er jeg super glad for det.

mandag den 10. januar 2011

Yeaahhhh

Min MEGET billige VIPP spand er betalt, og bliver sendt til mig en af dagene. Der er nogle små rust pletter på den, men tror jeg spayer den, med hvidt spary maling. Det skal nok blive godt !

søndag den 9. januar 2011

IKEA vs. ægte?


Når man kigger vores hjem igennem, så går der små kopier rundt, af den ægte varer. F.eks. min wannabe HAY puder, eller mit JYSK wannabe HAY tæppe.


I morgen går turen til den lokale IKEA, og her tror jeg lige at jeg skal kigge lidt nærmere på disse lamper. Om ikke andet så bare starte med den lille ;o)








Fåes også i sort - 529 kr. Med lidt god vilje en Verner Panton.

Twister

Hedder vores nye spisebord. Det er fra DanBo til 1999 kr. Vores gamle spisebord blev hentet i går. Solgt på DBA, så nu har vi ikke noget spisebord. Jeg håber på at vi i næste uge får taget os sammen og kommet afsted mod DanBo.

lørdag den 8. januar 2011

Nyt i køkkenet

Mine vitamin piller. Jeg har aldrig spist vitaminpiller, men efter jeg har forsøgte mig med Longo Vital, tror jeg ikke at jeg slipper dem igen. Kan mig skør, men jeg føler altså jeg har fået mere energi ;o)

S + R

Jeg har fundet disse søde bogstaver i min lokale TIGER til 20 kr. stk. De symbolisere forbogstavet på mine drenges (marsvin) navne. Jeg har efterfølgende også købt et M, som også er forbogstavet på mit afdødet marsvins navn.

torsdag den 6. januar 2011

Smiley

Jeps, min smukke smiley skål har været gemt væk et par måneder, men nu er den fremme igen, og pynter mit skab.

VIPP

Jeg har altid sukket efter en VIPP skraldespand til vores badeværelse. Og nu har jeg fundet en hvid på DBA, (ville egentlig have en sort, men nu gå efter hvad pungen kan holde til) men her er mit spørgsmål til jer...

Der nogle små rust pletter på den, der hvor pedallen sidder. Man kan tydelig se det, men tror Iat man kan lakere dem væk på en eller anden måde?

onsdag den 5. januar 2011

Strikkede puder... Gid man kunne...

Jeg fandt denne smukke puder i mit sidste BoligMagasin, og hvor ser den bare skøn ud. Rigtig vamset og smuk. Gid man ikke strikke.

tirsdag den 4. januar 2011

Puffen

Forleden dag opdagede jeg denne puf hjemme hos mine forældre. Den bringer mange minder frem. Den stod nemlig på mit teenage værelse, og der er blevet drukket mange øller på den !!

Sølvfarven er ikke lige mig, så overvejer om jeg skal beklæde den med noget ala lammeskind? Sad og kiggede mit seneste BoligMagasin igennem, og fandt puffen nedenunder. Det er måske in igen?! :p

mandag den 3. januar 2011

EB bakke

Jeg har fået denne Erik Bagger bakke i julegave, den er af et gummi materiale. Jeg forestiller mig, at den skal stå på vores fine nye hvide spisebord (når jeg engang får fundet det rigtige...), men lysestager på, og måske en lille skål.

søndag den 2. januar 2011

Badeværelseslamper

Før havde egentlig ikke nogle lamper, kun nogle pærer.

Men nu har vi fået nogle rigtig fine lamper op, fra Silvan til 199 kr. stk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...