mandag den 31. maj 2010

Syrener på bordet

Skønne og smukke syrener på bordet, sommeren er på vej :o)

Flere bolig indlæg kommer i morgen - GLÆD DIG !

søndag den 30. maj 2010

Søndag, under tæppet og med bloggen

Der er ikke lige frem sket noget bolig mæssigt i vores lille hjem i dag. Jeg har sovet siden jeg kom hjem fra arbejde, også selvom jeg ved at væggene i entréen godt kunne trænge til en omgang mere, må de altså vente til i morgen !

Disse skønne gummit krukke er fra Fakta til 15 kr. stk. Lige min stil !!

lørdag den 29. maj 2010

I LOVE ALDI

For de har godt nok nogle lækre, og billige ting og sager. F.eks. disse smukke espalierfrugttræer, overvejer jordbær, vindruer og hindbær, for en pris på 39 kr., skriger på flere stks. ! :o)

De har også billigt flydende blomstergødning, søde duge, og en masse andre ting, så jeg tror vist lige at vi skal en tur i Aldi i løbet af ugen !

Jeg er fuldstændig...........

.... færdig.... Fuldstændig.... Efter seks timers arbejdsdag i dag, valgte jeg lige at male vores entrée, to gange ! Nu skal jeg bare på hovedet i seng, for har også lige en seks timers lang arbejdsdag i morgen... Længe leve lukkeloven... Grrrr.....

Begge farver er hvide, og selvom vi kun har boet i lejligheden i lidt over et halvt år, trænger væggene allerede til maling. Vi er næsten overbevist om at væggene er sprøjte malet med loftmaling, for de kan intet tåle, også er der ikke noget glans i.

fredag den 28. maj 2010

Vi venter og venter...

... på en masse persille fra denne krukke ! Mine drenge (marsvin) skriger efter det ! KOM HID !

ALTAN

Så er vi ved at være der med den altan ! Nu mangler vi kun min hængestol (den venter vi lige lidt med) og de to træ stubbe som pt. står til tørring hos en veninde.

Jeg har klippet det fjerde gardin i stykker og limet velcro på stykket og på vores bænk, så man ikke kan se det skal er under bænken, smart og praktisk !

P.s. Overvejer virkelig stadig sort gulv, specielt efter Erik Peitersen svarede på mit brev i det sidste nye BoligMagasin ;o)

onsdag den 26. maj 2010

Sidste ting fra Hemtex

På min tur i Hemtex fandt jeg også denne nakke støtte til vores badekar. Jeg glæder mig allerede til næste karbad, bliver skønt bare at ligge der uden at få stiv nakke !

Græs skultur (?)

Se hvad jeg fandt i Hemtex i går, denne græs skulptur (?) af en art. Kæresten er vild med disse modeller, det har taget et stykke tid før jeg fandt kærligheden til den slags, men kan egentlig godt lide denne lille model. Sødt !

tirsdag den 25. maj 2010

HOME i entréen

Den lokale Hemtex havde ophørs udsalg, med 50% på ALT ! Jeg fandt forskellige ting (billeder kommer!), og en af dem var disse søde HOME bogstaver som er røget op på vores nymalet væg i entréen ! Fint !

mandag den 24. maj 2010

Nye puder fra IKEA

På en lille skuffende tur i IKEA (de havde ikke den bænk vi søgte, "den er udgået... Selvom den er på hjemmesiden !!!!!") fandt vi to store lyse grønne puder som matcher vores små puder fra Ilva. De er super bløde, og rigtig putte-putte puder, også gør prisen heller ikke noget (29 kr. stk.)

søndag den 23. maj 2010

Vores pinseprojekt

FØR

EFTER

Det blev klaret på et par timer, og kan ret godt lide reslutatet. Kæresten er også vild med den. Vi har virkelig meget maling endnu, så mon ikke den grå farve dukker op et andet sted i lejligheden?!

lørdag den 22. maj 2010

Ikea vitrine skab

SÅ... Nu har vi endelig fundet der skab, som vi så længe har ledt efter. Dette vitrine skab er fra Ikea, og koster 1499 kr. Kæresten er med på den, så nu skal vi bare have solgt vores gamle tv bord, så bliver det hentet !

torsdag den 20. maj 2010

Hvidløgs krukke

Jeg er ikke den store fan af blomster, så min mor kom med denne søde krukke til hvidløg sidst de var her ! Og hvor er den bare sød ! Skal helt bestemt også have en til kartofler og løg.

tirsdag den 18. maj 2010

Det lille café bord

Så er jeg snart færdig med vores cafée bord. Det har (som tidligere nævnt) fået en omgang grøn spray maling. Grenene har jeg fundet i skoven og fået min far til at save ud. Jeg har stadig en masse tilbage, så mon ikke jeg finder noget andre der lige skal have et par træ stykke på sig?!

Jeg er i gang med at sætte dem fast, med en god omgang kontakt lim.

søndag den 16. maj 2010

TV BORD TIL SALG FOR EN SLIK

Min kæreste og jeg har dette skønne tv bord til salg, til den sølle pris af 300 kr., FIND DET HER

Den store arbejdsweekende ligger for døren, og et af mine projekter er at få slibet alle vores paneler i dørene ned. De er meget mørke, og laken er med glas, hvor imod resten er gulvet ikke har glans.

Jeg overvejer kraftigt at finde en lak med noget hvidt i, men ved ikke om det bliver pænt. Hvad har I i jeres hjem?

En spand på altanen, til krydderurter?

Se hvad min søde kæreste kom hjem med forleden dag. Sikke sød han var da han viste mig den, og smilede skævt, og sagde; "er den ikke fin?!" Og jo, det er den. Den er fra Fakta.

lørdag den 15. maj 2010

En "to-do-liste" og gerne lidt sommer, TAK

Faldt lige over denne søde altan grill, hos Designdelicatessen til 449 kr. Den er super praktisk, og kan jo side på ydersiden af altanen.

Ud over at grille har vi lavet en "to-do-liste" herhjemme for Pindsen, den indeholder følgende;

  • Få sat bænken op på altanen
  • På samlet sofabordet RIGTIGT
  • Få sat alle ledninger fast i stedte for at de bare ligger på gulvet
  • Få malet væg i enréen
  • Og andre irriterende gøremål som bare bliver overset i hverdagen

Så Pindsen, kom gerne snart, så vi kan komme i gang !

fredag den 14. maj 2010

Nyt nyt skab til samlingen

I går fik jeg dette lækre skab af mine forældre, det har stået på deres loft de sidste ti år. Jeg ved ikke rigtig hvad der skal ske med det, overvejer lidt at sort bajse det?

Det nye (gamle) cafébord

Vores gamle café bord har fået sig en omgang spray maling, hvilket jeg synes er blevet super fint. I hvert fald bedre end det kedelige grå.

Ovenpå glas pladen har jeg fået min far til at sav nogle små stykker birketræ ud (fundet i den lokale skov!!), både nogle tykke og nogle tynde grene, så det danner et form for mosaik motiv bare med træ. Synes simlethen at birketræ er så smukt.

tirsdag den 11. maj 2010

Min lille skammel, med nyt look

Jeg havde sådan en fridag i går, hvor man fik lavet en masse små ting, som man ikke når i hverdagen. Jeg fik blandt andet malet vores kedelige ringeklokken fra gul til hvid, og vores udsug i køkkenet fik samtidig en omgang hvid maling.

Vi har også droppet vores bænk som skal hænge på væggen på altanen, og gået mere over til en almindelig havebænk, så vi leder og leder, og jeg har fundet denne bænk fra Ikea.

torsdag den 6. maj 2010

Nye viskestykker i GRØN

Lidt mere grønt i vores hjem, nemlig disse viskestykker fra Søsterne Grenes, bare ærgeligt at man ikke kan se den rigtige skrig farve på det !

Stribet tapet i entréen

I Bauhause fandt jeg en rulle tapet, som jeg gerne vil have op i vores entrée ! Kæresten er med på idéen, han er bare nervøs for om jeg selv kan !!! Kan selv, og vil også helst selv.

Det er denne væg jeg gerne vil have stribet, det skal nok ske, i Pindsen !

Krukker fra Ikea

Jeg overvejer virkelig disse søde krukker som kan hænge på væggen, ude på vores altan, til blomster, kryderurter mm. Må en tur i Ikea snart !

tirsdag den 4. maj 2010

Dejlig fri dag

Jeg fik pludselig en træng til at lave et eller andet gør-det -selv, så nu får stolen fra altanen en tur. Egentlig ville jeg have den grøn, men der efterhånden en del grønt på altanen, så nu bliver den sort, måske med et par grønne bogstaver ned af benene?

Bambus er smukt, smukt, smukt

Her hjemme er vi vilde med bambus, og da kæresten fandt dette smukke bambus spæk bræt under en tur i den lokale Søsterne Grenes, måtte det simpelthen med hjem !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...